Προφίλ

nlpincyprus® : Οι ειδικοί του NLP στην Κύπρο 

Ίσως κάποιοι να μην γνωρίζουν τι είναι NLP, τι μπορείτε να πετύχετε μ’ αυτό και πώς. Άλλοι πάλι μπορεί να έχετε ακούσει σχετικά, αλλά να μην είναι ξεκάθαρο ακόμη πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και να επωφεληθείτε.     

Κάποιοι άλλοι ήδη να έχετε ενημερωθεί για το NLP.  Ίσως να έχετε παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα ή μια παρουσίαση ή να διαβάσατε σχετικά, και ίσως να επιχειρήσατε να αλλάξετε κάποια πράγματα και ακόμη να αναρωτιέστε πόσο κοντά φτάσατε σε αυτό που επιδιώκετε και με τι αποτέλεσμα.   

Γνωρίζουμε ανθρώπους που ήδη ξεκίνησαν να εφαρμόζουν τις τεχνικές του NLP και τα πάνε πολύ καλά και συνεχώς ψάχνουν να εμβαθύνουν σε προσεγγίσεις και νέους τρόπους σκέψης που θα τους οδηγήσουν σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Σίγουρα όμως...    

είτε ενδιαφέρεστε... να βελτιώσετε θεαματικά ή και να αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε καταστάσεις,

είτε θέλετε...
• να αυξήσετε τις επιλογές σας και να πετύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε,
• να αναπτύξετε τις δεξιότητες στο χειρισμό καταστάσεων,
• να ενδυναμώσετε τις ικανότητες επικοινωνίας και επιρροής στις συναλλαγές σας και τις κοινωνικές σχέσεις σας με τους ανθρώπους,
• να ενισχύσετε την ενεργητικότητα και την αυτοπεποίθησή σας για να στηρίζετε τους επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους σας,
• να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για να εκπληρώσετε τις επιδιώξεις σας και τις προσδοκίες σας,

...μπορείτε να το πετύχετε! 

Εσείς διαθέτετε το δυναμικό.

Το NLP σας δίνει τις τεχνικές να το αξιοποιήσετε.
  

Στην nlpincyprus® επιδιώκουμε και διασφαλίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα μέσα από τα συμβουλευτικά και εκπαιδευτικά (coaching & training) προγράμματά μας.  H επιλεγμένη ομάδα των NLP Trainers, Practitioners, Master Practitioners & New Code Practitioners, διαθέτουν διεθνή εμπειρία κι έχουν συνεργαστεί και εντρυφήσει με τους δημιουργούς Dr. Richard Bandler και Dr. John Grinder καθώς και με ονόματα όπως Robert Dilts, Judith Delozier, Dr. Christina Hall, Tad James, Wyatt Woodsmall, έχουν πολύπλευρη άποψη και συνεχώς ενημερώνονται σε τεχνικές και στις νέες προσεγγίσεις. 

Τα προγράμματα είναι σχεδιασμένα και πραγματοποιούνται από licensed trainers πιστοποιημένει από τους συνδημιουργούς του συστήματος NLP, Dr. R. Bandler & Dr. J. Grinder.  Λαμβάνουν υπόψη τις προκλήσεις και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που προσφέρει η Κυπριακή αγορά, και είναι προσαρμοσμένα ώστε να συμπεριλαμβάνουν και τις ιδιοτυπίες της γλώσσας και κουλτούρας μας.
 
Η nlpincyprus ® από το 2015 είναι affiliated με το NLP University του University of California.

 

Είπαν για εμάς


Παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα

* Κάντε την πρόσθεση