NLP Certification Studies & Πρωτόκολλα Εφαρμογής

 Αν επιθυμείτε:

• να προχωρήσετε και να εντρυφήσετε στη συλλογιστική του συστήματος,
• να γνωρίσετε μια προς μία τις τεχνικές σε βάθος και να δείτε πως στην πράξη εφαρμόζονται και πώς να τις αξιοποιήσετε οι ίδιοι
• να εντάξετε με σεβασμό και σοβαρότητα, δυναμικά στη δική σας προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική ζωή,

NLP Certification Studies

in affiliation with NLP University
NLP Practitioner Certification περιλαμβάνει όλες τις οι τεχνικές του συστήματος και πως λειτουργούν και πως πρέπει να χρησιμοποιούνται βάση των αρχήν και των αξιών που διέπουν το σύστημα του NLP.

NLP Master Practitioner Certification για αυτούς που έχουν ολοκληρώσει το Practitioner και ενδοαφέρονται στο γιατί οι τεχνικές του συστήματος λειτουργούν και πως δρουν αυτές στη νευροβιολογία του ανθρώπινου νου.

New Code NLP Practitioner Certification έχοντας ολοκληρώσει το Practitioner, μέσω ειδικών τεχνικών και παιχνιδιών ενισχύουμε και την απόδοση και την αποτελεσματικότητα και αποκτάμε μια εναρμονισμένη επικοινωνία μεταξύ συνειδητού και υποσυνείδητου.

Τα προγράμματα του κύκλου NLP Certification στοχεύουν και είναι σχεδιασμένα από την nlpincyrpus® ώστε να καταλήγουν στην:

Εκμάθηση του συστήματος NLP και την υιοθέτηση ως μια αυτόματη και φυσιολογική διαδικασία. Οι μετέχοντες εμβαθύνουν με το πώς λειτουργεί το σύστημα και υιοθετούν με εξαιρετική άνεση τις τεχνικές του με τρόπο που να εξελίσσονται σε μια αυτόματη και φυσιολογική ενσωμάτωση, χωρίς κοπιώδεις προσπάθειες.

Διατήρηση των αποτελεσμάτων. Η προσέγγιση επενδύει στο να γνωρίζουν, να προσαρμόζουν και να εφαρμόζουν οι μετέχοντες τα ιδιαίτερα στοιχεία των τεχνικών ώστε να αποτελούν μια φυσιολογική έκφραση του εαυτού τους κι όχι αποτύπωση ξένων προς την ιδιοσυγκρασία τους συμπεριφορών. Αποτέλεσμα της προσέγγισης μας είναι η διατήρηση του νέου τρόπου σκέψης και συμπεριφοράς ως φυσικό επακόλουθο.

Δυνατότητα μεταφοράς, εφαρμογής και αξιοποίησης της γνώσης των τεχνικών σε άλλες περιπτώσεις. Οι μετέχοντες μαθαίνουν σε λεπτομέρεια πως καλύτερα μπορούν να αξιοποιήσουν και να μεταφέρουν τη γνώση των τεχνικών σε διάφορες εφαρμογές και σε άλλα πλαίσια της επαγγελματικής, προσωπικής και κοινωνικής ζωής τους.

Τα Certification προγράμματα είναι σχεδιασμένα και πραγματοποιούνται από τους δύο μοναδικούς licensed trainers στην Κύπρο από τους συνδημιουργούς του συστήματος NLP, Dr. R. Bandler & Dr. J. Grinder.

 


  

The Hellenic Board of NLP

 

Πρωτόκολλα Εφαρμογής του συστήματος NLP βάση των προτύπων του NLP University (Santa Cruz, California)  

Applied NLP - Coaching & Counselling Protocol - Συμβουλευτική
Ατομα που ειδικεύονται σε διάφορες μορφές συμβούλευσης και υποστήριξης για την σωματική υγεία και ψυχική ισορροπία βρήκαν ότι οι δεξιότητες που απέκτησαν από το NLP Practitioner Certification έχουν εμπλουτίσει το ρεπερτόριο των προσεγγίσεών τους και έχουν διευκολύνει τα αποτελέσματα της δουλειάς τους.
Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα sports καθώς και οι προπονητές τους, ήδη εφαρμόζουν τις τεχνικές για να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να έχουν καλύτερο έλεγχο του σώματός τους, των διαθέσεων και των επιδόσεών τους.

Applied NLP - Entrepreneurship & Professional Communication Protocol - Επαγγελματική Διάκριση
Πολλοί άνθρωποι βλέπουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το NLP Certification σαν ένα σημαντικό εργαλείο στα πλαίσια των επαγγελματικών επιδιώξεών τους.
Υπάρχουν άτομα που προέρχονται από επαγγελματικούς κλάδους, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων, NLP Coaches, άνθρωποι από το χώρο των νομικών υπηρεσιών, σύμβουλοι, δημοσιογράφοι που ήδη απολαμβάνουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του NLP Practitioner Certification Program, γνωρίζοντας τεχνικές για μεγαλύτερη ευελιξία σκέψης, κομψότητα λόγου και στήριξης θέσεων, εξασφάλιση γρήγορης αποδοχής, τρόπους άντλησης πληροφοριών για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο περιβάλλον στο οποίο κινούνται και συναλλάσονται.

Applied NLP - Personal Protocol - Προσωπική Αποτελεσματικότητα
Άνθρώποι που ενδιαφέρονται να κάνουν ένα σημαντικό δώρο στον εαυτό τους, που θέλουν να ξεφύγουν από συνήθειες και πεπατημένες ως προς τον τρόπο που σκέφτονται και συμπεριφέρονται και να ανακαλύψουν εναλλακτικές προσεγγίσεις και τι εφαρμογές και πώς μπορεί να έχουν στη ζωή τους για να πετύχουν. 

Applied NLP - Education & Parenting Protocol - Εκπαίδευση & Γονείς
Στον κλάδο της εκπαίδευσης το NLP Practitioner Certification προσφέρει τεχνικές στους εκπαιδευτές για να ενισχύουν την αποτελεσματικότητα τους στη δημιουργία αποδοχής από τους εκπαιδευομένους, στην καλλιέργεια της διάθεσης και του ενδιαφέροντος τους για μάθηση, στην αποτελεσματική απορρόφηση της ύλης. Στην ανάπτυξη του τρόπου σκέψης και της διαμόρφωσης της κρίσης τους.
Για τους φοιτητές είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στην προετοιμασία και τη δημιουργία των απαραίτητων προϋποθέσεων και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων για τη διευκόλυνση της μετάβασης τους από το ακαδημαϊκό περιβάλλον στο περιβάλλον της εργασίας και της επιδίωξης με μεγαλύτερη σιγουριά των επαγγελματικών τους και προσωπικών τους στόχων.

 
 
 
 
 

 

Είπαν για εμάς


Παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα

* Κάντε την πρόσθεση