Applied NLP Certification Studies - Entrepreneurship & Professional Communication Protocol

Θαυμάζουμε ανθρώπους για την ευελιξία σκέψης για το πώς ξεπερνούν αντιστάσεις αντιδράσεις, προκλήσεις, καταστάσεις που πολλές φορές προκαλούν αμηχανία, γνωρίζουν τι να πουν και πως την πιο κατάλληλη στιγμή. 
 
Πόσες φορές σε μια επαφή, συνάντηση, συνεργασία, κάποιοι ένιωσαν ότι θα ήθελαν να είχαν την μαγική ερώτηση ή απάντηση;  Πόσες φορές αναρωτήθηκαν αν έκαναν τις κατάλληλες κινήσεις ή αν υπήρχε και κάτι άλλο που δεν το σκέφτηκαν τη στιγμή που έπρεπε;
 
Αναρωτιόμαστε πως κάποιος μπορεί να διαμορφώσει και να θέτει το προσωπικό του στίγμα, να ενδυναμώσει την ισχύ της προσωπικότητας του και να στηρίζει και να χειρίζεται αποτελεσματικά το ρόλο ή τους ρόλους που διέρχεται και υιοθετεί στην επιχείρηση με μεγαλύτερη ευελιξία και αυτοπεποίθηση. 
 
Απευθύνεται σε
Συγκεκριμένα το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες καθώς και στελέχη επιχειρήσεων και αποσκοπεί στο να εμβαθύνουν σε επιλεγμένες τεχνικές του συστήματος NLP και εφαρμογή τους στο πεδίο ενασχόλησης τους, 
• Για να επαναπροσδιορίσουν προσεγγίσεις τους με τρόπο πού τους δίνουν προβάδισμα και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη διαχείριση του / των ρόλων τους 
• Για να ενδυναμώσουν την επιρροή της επαγγελματικής τους προσωπικότητάς με εργαλεία που τους προσφέρουν ένα ποιοτικότερο τρόπο σκέψης, να ξέρουν πώς να αποδέχονται προκλήσεις να στηρίζουν αποτελεσματικά τις θέσεις τους και να μπορούν σταθερά να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων
 
Προσφέρει:
• Τη δυνατότητα στους ενδιαφερομένους να αναπτύσσουν τα επίπεδα της διορατικότητας και της ευαισθησίας στην αντιληπτικότητά τους. Μαθαίνουμε να «πιάνουμε» λεπτομέρειες στα μηνύματα που μέχρι στιγμής φάνταζαν αόρατα. 
• Τρόπους για την ανάπτυξη ευελιξίας σκέψης που παραπέμπουν σε ευστροφία και ετοιμότητα λόγου, για να ξεπερνούμε αντιστάσεις, αντιδράσεις, αμηχανία, για να ανταποκρινόμαστε και απαντούμε σε προκλήσεις, προβάλλουμε και άλλες όψεις σε ένα θέμα. 
• Τις ερωτήσεις που εντυπωσιάζουν με την ποιότητα των απαντήσεων και την αποτελεσματικότητα τους, εστιάζουν γρήγορα στην ουσία της πληροφορίας προκαλούν δημιουργικά μια συζήτηση εντοπίζοντας τι άλλο μπορεί να κρύβεται πίσω από μια φράση, ένα σχόλιο, μια κουβέντα, δίνουν τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσουμε το σκεπτικό ενός ατόμου, να διαγνώσουμε διαθέσεις και  πεποιθήσεις, να ξεκαθαρίσουμε  τι πραγματικά συμβαίνει. 
• Δομές λόγου που προωθούν την ικανότητα της πειθούς, της διατύπωσης θέσεων και της προώθησης μηνυμάτων με ευελιξία και διεισδυτική κομψότητα και διαμορφώνουν ακόμη μεγαλύτερη άνεση στον τρόπο χειρισμού καταστάσεων.
 
Οφέλη για την επιχείρηση 
Η επιχείρηση αξιοποιώντας το σύστημα NLP με καινοτόμες μεθόδους και προσεγγίσεις διεθνώς
• Πιστοποιεί το ενδιαφέρον προς τα στελέχη που έχει επιλέξει και επιθυμεί να επενδύσει (motivation tool)
• Ενδυναμώνει την εικόνα της προσφέροντας για τους ανθρώπους δυνατότητα πρόσβασης σε σύγχρονα συστήματα ανάπτυξης αποδεδειγμένα για την αποτελεσματικότητα τους στην διαμόρφωση ενός ποιοτικού τρόπου σκέψης για τον χειρισμό καταστάσεων, καθώς και στην αποτελεσματική καθοδήγηση άλλων (coaching)
• Αναβαθμίζει το επίπεδο των προσόντων και των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού τους με συνολικά συστήματα βελτίωσης και διασφάλισης υψηλών επαγγελματικών επιδόσεων για την επιτυχή εφαρμογή των στόχων της, την αναθεώρηση σχεδίων και την αναδιάρθρωση διαρθρωτικών προσαρμογών και αλλαγών
• Διαμορφώνει ταυτότητα προσέγγισης στη  διαχείριση καταστάσεων από όλα τα μέλη ενός τμήματος ή μιας ομάδας. 
 
Στόχοι και οφέλη Προγράμματος
Μελετώντας σε βάθος τις τεχνικές του NLP προσαρμοσμένο με τρόπο που να συμπεριλαμβάνει και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Ελληνικής γλώσσας και κουλτούρας, σας προσφέρεται η δυνατότητα: 
• Να τις συμπεριλάβετε με επιδεξιότητα στο αντικείμενο με το οποίο ασχολείστε και να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
• Να ξεχωρίσετε στο περιβάλλον σας για την αποτελεσματικότητά σας.
• Να αποκτήσετε μεγαλύτερη οξυδέρκεια και διορατικότητα και να δίνετε λύση στα πιο επίμονα προβλήματα. 
• Να γνωρίζετε πώς να συνεχίζετε σταθερά και να στέκεστε στο ύψος των καταστάσεων με αυτοπεποίθηση όταν συμβαίνουν αλλαγές γύρω σας. 
• Να δημιουργείτε αποδοχή από τους ανθρώπους που σχετίζονται και έρχονται σε επαφή μαζί σας αποκτώντας ευελιξία στο χειρισμό καταστάσεων.
• Να δημιουργείτε για τον εαυτό σας και τους άλλους τα κατάλληλα πλαίσια που κατευθύνουν την επίτευξη στόχων και επιδιώξεων, και εξασφαλίζουν οικονομική και επαγγελματική ανάπτυξη, προσωπική ισορροπία, συναισθηματική σταθερότητα.
• Να επιταχύνετε τους ρυθμούς επιτυχίας στα θέματα που σας ενδιαφέρουν.
 
Αριθμός μετεχόντων
Ο μέγιστος αριθμός μετεχόντων σε ένα γκρουπ είναι 12 άτομα ανά trainer. Ένα από τα πλεονεκτήματα του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών είναι ότι στον κάθε μετέχοντα δίνεται τη δυνατότητα ατομικής συμβούλευσης αναφορικά στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και την εκπλήρωση των ατομικών στόχων και προσδοκιών.
 
Αν οι συμμετοχές μιας εταιρείας είναι αρκετοί, δίνεται η δυνατότητα να οργανωθεί το Certification εσω-εταιρικά και να χρησιμοποιήσουμε εξειδικευμένα παραδείγματα για τη μέγιστη αποτελεσματικότητας της ομάδας εντός της εταιρείας.
 
 
Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής
Σε συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους
 
 

Είπαν για εμάς


Παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα

* Κάντε την πρόσθεση